In 4 stappen van concept naar eindproduct

Beeldenfabriek
Scroll

Workflow

Ons proces is ingericht op snelheid en gemak

Wij kennen de hectiek en snelheid waarmee projecten vaak in verkoop gaan. Daarom hebben we ons proces zo ingericht, dat u maximale snelheid met minimale weerstand ervaart. Ons team komt met verrassende standpunten, belichting- en inrichtingsvoorstellen en speelt optimaal in op uw doelgroep. Ons digitale dashboard zorgt voor korte lijnen en snelle feedback, op momenten dat het u uitkomt. Op deze pagina geven we u graag een overzicht van ons 4-stappen plan. In de video hiernaast leggen we precies uit hoe ons feedback systeem bijdraagt aan de snelle afhandeling van uw project.

1

Aanleveren van input en planning

Na akkoord van de offerte neemt een van onze interieurontwerpers contact met u op voor verdere informatie over de stijl, de doelgroep en overige details. Deze input hebben we nodig om onze impressies zo passend mogelijk voor u uit te werken.

Hoe uitgebreider deze informatie, des te beter we aan uw wensen kunnen voldoen. Zo krijgen we een duidelijk beeld wat er van ons verwacht wordt. Om u uit diverse stijlen te laten kiezen, hebben we ter inspiratie een speciale Pinterest pagina gemaakt.

Samen met u zorgen we ervoor dat de input compleet is en wij gefocussed kunnen werken aan een mooi eindresultaat.

2

Standpunten en belichting

In deze fase gaat het om de keuze van het standpunt en de zonbelichting. Op basis van het 3D model maken we diverse standpunten waarin de woning volgens ons het beste tot zijn recht komt. Deze voorstellen leveren we in een wit materiaal en zonder texturen aan. Hierdoor ligt de focus op het standpunt. Wel plaatsen we binnen de ruimte enkele witte meubels om de schaal en de ruimtelijkheid van de woning goed weer te geven. De keuze en plaatsing van deze meubels zijn niet definitief en worden bij het inrichten vervangen.

Om u snel en goed in dit keuzeproces te betrekken, kunt u via ons dashboard opmerkingen over een bepaald standpunt of de belichting doorgeven op een moment dat het u uitkomt. Bent u tevreden met de standpunten, dan kunt u ze in het dashboard selecteren en bevestigen.

3

Voorstel inrichting

Na de keuze van het standpunt beginnen we met het inrichten van de woning, gebaseerd op alle input uit de eerste fase. We passen de juiste meubels, materialen, texturen en belichting toe, waarbij we al een groot deel van het eindresultaat in beeld brengen.

Binnen deze fase vallen een aantal correctierondes waarin u via het dashboard opmerkingen kunt plaatsen over meubels, materialen en belichting. Als de impressie na het verwerken van de opmerkingen akkoord is, bevestigt u dit in ons dashboard en gaan we door naar de laatste fase.

4

Nabewerking en eindresultaat

In deze laatste fase zorgen we voor de nabewerking van de impressie. Zo ontstaat een realistisch en levensecht beeld. Alle materialen, texturen en de belichting komen hierdoor tot leven en zorgen samen voor een sfeervol eindresultaat. Dit beeld krijgt u voor een laatste akkoord aangeleverd in het dashboard. Bij uw finale akkoord leveren wij de beelden in hoge resolutie aan u op.